Business den Běloruska 12. září 2012 v Brně

05.09.2012 12:52

Stejně jako v minulých letech jsme připravili v rámci doprovodného programu 54. mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně Business den Běloruska. Konference se bude konat od 10.30 hod. v pavilonu E, sál E2


Vážení členové a partneři Komory SNS,

stejně jako v minulých letech jsme připravili v rámci doprovodného programu 54. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně Business den Běloruska. Konference se bude konat 12.září od 10.30 hod.v pavilonu E, sál E2.

V rámci konference, jež se koná za podporu MPO ČR a které se z české strany zúčastní i náměstek mistra průmyslu a obchodu ČR pan Milan Hovorka a z běloruské ruské m.j. náměstek ministra průmyslu Běloruska pan Vitalij Prima a mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Běloruska v České republice pan Vasilij Markovič, vystoupí celá řada představitelů odborných institucí a konkrétních výrobních závodů s informacemi k problematice možností působení českých firem v Bělorusku. Předběžný program přikládáme.

V rámci MSV v letošním roce vystavuje a našeho business dne se zúčastní řady běloruských firem, majících zájem o navázání kontaktů a spolupráce s českými partnery. Kromě toho přijíždí také skupina firem, organizovaná Běloruskou obchodně průmyslovou komorou. Připojujeme seznamy s profily firem pro případ, že by Vás některá z nich zaujala a chtěli by jste s ní navázat kontakt již v rámci konference nebo MSV.

Kontakt

ČESKO-SLOVENSKO-KAZAŠSKÁ SPOLEČNOST o.s.

info@cs-kz.cz

Eliášova 467/28
160 00 Praha 6, Bubeneč

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode