Business den RF 11. září 2012 v Brně

05.09.2012 12:55

Vážení členové a partneři Komory SNS, stejně jako v minulých letech jsme připravili v rámci doprovodného programu 54. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně Business den Ruské federace.


Vážení členové a partneři Komory SNS,

stejně jako v minulých letech jsme připravili v rámci doprovodného programu 54. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně Business den Ruské federace. Konference se bude konat 11. září od 09.30 hod. v pavilonu A, sál Morava.

V rámci konference, která se koná za podpory Jihomoravského kraje, a nad kterou převzal tradičně záštitu a zahájí její jednání pan Přemysl Sobotka, 1.místopředseda Senátu Parlamentu ČR, jež se z české strany zúčastní i ministr průmyslu a obchodu ČR pan Martin Kuba a ze strany ruské m.j. náměstek ministra průmyslu a obchodu RF pan Georgij Kalamanov a mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Ruské federace v České republice Sergej Kiselev - vystoupí celá řada představitelů regionů a odborných institucí s informacemi z oblasti rozvoje možností působení českých firem v Rusku.

Předběžný program přikládáme v příloze.

V rámci MSV v letošním roce vystavuje a našeho Business dne se zúčastní řada ruských firem (samostatná expozice RF má přes 1000 metrů čtverečních), majících zájem o navázání kontaktů a spolupráce s českými partnery.

Připojujeme seznam s profily firem pro případ, že by Vás některá z nich zaujala a chtěli by jste s ní navázat kontakt již v rámci konference nebo MSV.

Zaregistrování se k případným dvoustranným jednáním je možné předem prostřednictvím kontaktu, uvedeného v přiloženém seznamu.

S ohledem na krátkost času a poměrně limitované prostory prosím všechny zájemce o účast o co nejrychlejší zaslání přihlášky.

Kontakt

ČESKO-SLOVENSKO-KAZAŠSKÁ SPOLEČNOST o.s.

info@cs-kz.cz

Eliášova 467/28
160 00 Praha 6, Bubeneč

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode